Dianet 50 jaar in thuisdialyse

Gepubliceerd door Maria op

De Stichting Dianet werd vandaag precies 50 jaar geleden opgericht en viert dus haar 5de lustrum. Dianet komt voort uit de Stichting Thuisdialyse, gevestigd in een eenvoudige keet in de tuin van het Ooglijders Gasthuis in Utrecht. De drijvende kracht erachter was Prof. Evert Dorhout Mees. Dorhout Mees was de laatste jaren van zijn leven ook adviseur van NierNieuws. Hij overleed helaas twee jaar geleden waardoor hij dit lustrum niet meer kon meemaken. 

In 2018 staan er verschillende activiteiten bij Dianet op het programma waarmee aandacht gevraagd wordt voor het 50-jarig bestaan. Zo stond eerder deze week een keynotesessie tijdens de Nederlandse Nefrologiedagen in het teken van 50 jaar thuisdialyse. Eind september staat een feestelijk uitje voor alle patiënten op het programma. In oktober organiseert Dianet een symposium voor alle relaties en samenwerkingspartners.

Het jubileumlogo siert het hele jaar de bedrijfsauto’s van Dianet. Bovendien wordt op de socialmediakanalen ook regelmatig aandacht aan het jubileumjaar geschonken.

Categorieën: Blogs en Columns

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *